Kategorije

Nekategorizirano

Nasveti

partner pri porodu

Partner pri porodu

Vloga moškega med porodom ni samo hitra panična vožnja do porodnišnice, držanje za roko in poslušanje holivudskih vzkrikov tik pred porajanjem, kako ne more več in kako ne bo nikoli več imela nobenih otrok. Podpora partnerja med porodom je neprecenljiva in ta izkušnja vaju lahko poveže na povseh novih ravneh. Toda kako se lahko partner dobro pripravi na porod in je rojevajoči ženski v takšno oporo, kot jo zares potrebuje?

Online priprave: Za tvoj lep porod

Porod nima popravnega izpita, vsak se zgodi le enkrat. Naj bo lep, spoštljiv in prijazen do otroka in mame. Šele ko imate znanje, imate tudi možnost odločanja. Za tiste, ki cenite udobje doma, a se želite na porod pripraviti dobro, kvalitetno in predvsem celostno. 

Za tiste, ki cenite udobje doma, a se želite na porod pripraviti dobro, kvalitetno in predvsem celostno.

samo
140€

Hormonske spremembe pri bodočih očetih

Vedno se govori o velikih hormonskih spremembah pri ženskah v času nosečnosti in po porodu, znanstvena stroka pa je v zadnjem desetletju potrdila tudi prelomno odkritje, da skozi podoben proces v precej milejši obliki gredo tudi njihovi moški partnerji.

Se sploh znava pogovarjati?

Drug drugega sta izbrala za svojega življenjskega sopotnika, rodil se vama je vajin otrok in postali ste družina. S tem se je najpomembnejši del vajine prihodnosti že zgodil.

Spalna regresija

Pri štirih mesecih ne gre za to, da bi dojenček nazadoval v svojih sposobnostih spanja - ime regresija je v tem oziru malce krivično. V resnici gre za veliko spremembo, ki se dogaja, in za prehod - po zaključku regresije bo otrokovo spanje razvito in zelo podobno spanju nas, odraslih.