Spletna šola za starše Veva

vama predaja znanje za življenje.

Znanje, ki je osnova za zdravje celotne družine, za partnersko rast in predvsem znanje o negi in vzgoji otroka.

Ker je vajin otrok središče sveta je pomembno, da imata dostop do znanja, ki ga potrebujeta.

Vsak izziv je rešljiv. Zato vama v veva akademiji ponujamo tedensko podporo naših predavateljev.

Sabina Topolovec

Je predavateljica in soavtorica več knjižnih uspešnic o prehrani/začimbah in zdravju (Ščepec ustvarjanja, Ščepec rešitve, Ščepec vedenja: zamolčane zdravilne lastnosti začimb) ter avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Je sodelavka projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Jasna Trapečar Pavšič

Je specialna pedagoginja Jasna Trapečar Pavšič, prof. def., Brain Gym® inštruktorica in svetovalka z licenco Educational Kinesiology Foundation, Brain Gym® International Ventura CA. USA in MNRI terapevtka.

Predavanja:

Moj dojenček od A-Ž, Pomen gibanja za otrokov razvoj

Razvoj otrokovih možganov,  Vzgoja zahtevnih otrok

Izzivi v gibalnem razvoju otrok, Otroci in tehnologija

Pomen igre za otrokov razvoj, Konflikti treh generacij

Jasna Matjašič

Je terapevtka naravnega zdravljenja v centru za naravno zdravljenje Za sončke. Zdužuje kitajsko tradicionalno medici, biomedicino in osebne izkušnje na področju zdravja družine. 

Predavanja:

Naravno nad najpogostejše otroške bolezni,

Celostni pristop k imunskemu sistemu,

Podprite bolezni dihal naravno, Kako ravnati ob vročini in terapija z vodo,

Uvajanje v vrtec

Vesna Osmanagič

Je certificirana svetovalka za spanje. Na šoli za starše predava še dve leti in pol in uspešno pomaga staršem do boljšega spanca.

 

Predavanja:

Uspešnica in najbolj prodajno predavanje na spletni šoli za starše:

Spanje in uspavanje dojenčkov in otrok

Urška Repnik

Je svetovalka za dojenje in uvajanje hrane in soustanoviteljica spletne šole za starše veva ter soorganizatorka festivala Dojiva se. V svojih predavanjih pripravi ženske na dojenje, ki pogosto ni enostavno, ampak predstavlja (pre)velik izziv. V predavanju o uvajanju hrane pa odpira vrata in pot zdravi prehrani ter s tem gradi temelje zdravja in okusa naših otrok.

Predavanja:

Matej Delakorda in Žiga Zaplotnik

Matej Delakorda je trener mehkih veščin, Learning & development konzultant in moderator. Je dolgoletni TV voditelj in odgovorni urednik, predvsem in tudi pa raziskovalec moških tem. Zanimajo ga moška moč, ranljivost in odgovornost in je moderirator moških skupin. Žiga Zaplotnik je oče 4-letnika, ki ga postavlja pred številne izzive v njunem odnosu.

Predavanja:

Mojca Košič

Mojca je mama dveh deklic, žena, ustanoviteljica MONTESSORI DOMA – bloga, spletne trgovinice in akademije Montessori doma, pedagoginja montessori (0-3 in prav kmalu tudi 3-6) ter članica upravnega odbora Združenja montessori Slovenije.

Aleksandra Kralj

 Je zakonska svetovalka in direktorica inštituta Simbioza ter avtorica knjige Vražji zakonci.

Simona Knific Vesel

Je zobni tehnik in ustni higieneik ustnega welnesa Vesel. Na šoli za starše predava o negi in skrbi za otroške zobke. 

 

Mojca Vozel

Je magistrica ekonomskih ved, svetovalka za dojenje, raziskovalka prehrane, soustanoviteljica gibanja Naravna imunost in mati štirih otrok. Je avtorica knjige Hrana za zdravje otrok in Želim Dojiti ter ustanoviteljica programa Mojstrica samozdravljenja.

Marina Popović Frangež

Darja Furek

Je Varuhinja ženske brezčasne lepote in zdravja, poznavalka in raziskovalka metafizične znanosti/umetnosti, ki med drugim zajema tudi naravno medicino. Posebej za ženske kreira DaoJoni Jogi, s pomočjo katere ostajamo sijoče, mladostne in polne življenja.