Spletna šola za starše Veva

vama predaja znanje za življenje.

Znanje, ki je osnova za zdravje celotne družine, za partnersko rast in predvsem znanje o negi in vzgoji otroka.

Ker je vajin otrok središče sveta je pomembno, da imata dostop do znanja, ki ga potrebujeta.

Vsak izziv je rešljiv. Zato vama v veva akademiji ponujamo tedensko podporo naših predavateljev.

Sabina Topolovec

Neskončno srečna sem na vrtu in v naravi nasploh. Tam lahko vse odmislim, obenem pa prav tam na plan privrejo najboljše ideje. Verjamem ali bolje – čutim, da je ljubezen največja sila na planetu. Sem soustvarjalka informacijskega središče Zazdravje.net, spletna urednica e-zdravstvenih novic A.Vogel, soavtorica več knjižnih uspešnic o prehrani/začimbah in zdravju (Ščepec ustvarjanja, Ščepec rešitve, Ščepec vedenja: zamolčane zdravilne lastnosti začimb) ter avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Prav začimbe so lahko odličen temelj za zdravje celotne družine, če le znamo prisluhniti njihovim močeh in te pravilno uporabimo. 

Jasna Trapečar Pavšič

Sem specialna pedagoginja, prof. spec. in rehab. pedag., Brain Gym® inštruktorica in svetovalka ter MNRI® terapevtka. V Mariboru delujem v okviru Zasebne specialno-pedagoške svetovalnice Jasna, kjer delam individualno z otroki, mladostniki in odraslimi z različnimi izzivi, svetujem staršem in izvajam seminarje, delavnice in doživljajske počitnice. Sem velika ljubiteljica narave in od mladosti tesno povezana s taborništvom. Prosti čas najraje preživljam na dolgih pohodih v naravi, ob meditaciji, branju, masažah, vadbah za dušo in telo, na potovanjih, koncertih, predstavah in ob druženju s prijatelji in družino. Moj poklic je moja strast in se zato nenehno izobražujem in strokovno izpopolnjujem. Sem poročena in mama 2 najstniških hčera.  

Jasna Matjašič

Zavedam se pomena zdravja cele družine, zato k izzivom vedno pristopim celostno. Sem terapevtka naravnega zdravljenja, svetovalka Bachove cvetne terapije, celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične diagnostike in intuitivne diagnostike, mojstrica reikija, predavateljica, voditeljica duhovnih potovanj in še kaj. Pod okriljem podjetja Za Sončke se ukvarjam s celostnim družinskim svetovanjem. Osebno prilagojeno pomoč nudim v obliki individualnih obravnav in aktivno meditativnih delavnic dinamika skupine. Podporo nudim vsem družinskim članom na področju zdravstvenih težav, osebnostnega razvoja in družinskega življenja. Moje delo temelji na različnih naravnih, telesu, duši in duhu prijaznih metodah. Zelo rada berem, plešem in pojem ter obožujem improvizacijo v svoji vege kuhinji. Čas zame, kolikor mi ga ostaja pri treh nadebudnežih, je predvsem Atma Kriya Yoga in potovanje v duhovni svet.

Predavanja:

Podprite bolezni dihal naravno, Kako ravnati ob vročini in terapija z vodo, Uvajanje v vrtec, 

Naravno nad najpogostejše otroške bolezni, Celostni pristop k imunskemu sistemu

Vesna Osmanagič

Sem certificirana svetovalka na področju spanja dojenčkov in otrok. Zaradi velike ljubezni in zanimanja do otrok sem se odločila za študij otroške psihologije. Zanimalo me je predvsem delovanje otroškega uma. Nato sem specializirala na področju otroškega spanja. Rada berem in potujem, še raje pa spim, čeprav mi ravno slednjega veliko manjka. Najraje od vsega imam čas z družino in prijatelji. Tega ni nikoli dovolj.

 

Predavanja:

Uspešnica in najbolj prodajno predavanje na spletni šoli za starše:

Spanje in uspavanje dojenčkov in otrok

Urška Repnik

Sem ženska, ki verjamem, da se z pogumom in odločenostjo da priti do cilja. Sem svetovalka za dojenje in uvajanje hrane. Najprej sem pa žena in mama dveh krasnih otrok, ki me učita o potrpljenju in življenju. Vodim skupinske in individalne priprave na dojenje in uvajanje hrane, in sem soustanoviteljica spletne šole za starše Veva. Vsako leto organiziram tudi festival Dojiva se, ki ga naša skupnost potrebje zato, da vrača ženskam zaupanje vase. Obožujem in se razvajam s plesanjem Shakti-ja in verjamem, da je mirna mama eden od stebrov srečne družine.

Marina Popović Frangež

Verjamem, da je živeti svoje sanje kot ples, ki se nikdar ne konča. Sem soustanoviteljica spletne šole za starše Veva in porodna spremljevalka, doula ter svetovalka za dojenje. Najprej pa mama in žena z iskanjem harmonije med delom in užitkov. Oboje se namreč tesno prepleta. Mesečno vodim priprave na porod, za katere verjamem, da so odskočna deska za možnost lepega poroda in dobrih temeljev materinstva. Ženska, ki se ima rada in se spoštuje, bo znala zaupati sebi in svojemu telesu.

Aleksandra Kralj

 Je zakonska svetovalka in direktorica inštituta Simbioza ter avtorica knjige Vražji zakonci.

Predavanja:

Konflikt treh generacij

Simona Knific Vesel

 Je zobni tehnik in ustni higienik Ustnega welnessa Vesel. Na šoli za starše predava o negi in skrbi za otroške zobke. 

Darja Furek

Je Varuhinja ženske brezčasne lepote in zdravja, poznavalka in raziskovalka metafizične znanosti/umetnosti, ki med drugim zajema tudi naravno medicino. Posebej za ženske kreira DaoJoni Jogi, s pomočjo katere ostajamo sijoče, mladostne in polne življenja.

Mojca Košič

Mojca je mama dveh deklic, žena, ustanoviteljica MONTESSORI DOMA – bloga, spletne trgovinice in akademije Montessori doma, pedagoginja montessori (0-3 in prav kmalu tudi 3-6) ter članica upravnega odbora Združenja montessori Slovenije.

dr. Milan Hosta

Agata Hren

Svetovalka za naravno načrtovanje družine z metodo NeoFertility. Pisateljica bloga rumenordeča.