Čas je, da
zaživiš sanje!

Naredi korak naprej in si
ustvari življenje, ki si ga želiš.

Ali želiš...

večjo hišo, boljšo službo ali več finančne varnosti?

Manj kričanja doma in mirnejše odnose z otroki?

Bolj ljubezniv partnerski odnos, v katerem se slišita, se ljubita in spoštujeta?

Urejene odnose z ožjo in širšo družino in postavljene meje, kjer je to potrebno?

Spustiti vse, česar ne potrebuješ, da narediš prostor novemu?

Končno početi tisto, kar ti daje krila in kar imaš res rada?

Potem se prijavi v program BOŽIČNI MANIFEST, da v svoje življenje privabiš to, kar si najbolj želiš!

Zakaj manifestirati v času okoli božiča?

(Pred)božični čas je energetsko zelo močan, zato lahko to obdobje izkoristite sebi v prid. Tako kot solato sejemo na dan za list in strižemo lase, ko je luna v levu, tako se tudi manifestacije, opravljene v času okoli božiča, realizirajo mnogo bolj in hitreje. Samo ujeti je treba pravi čas in želje spisati na pravi način.

Razumite, sprejmite in spustite preteklost, stare ljubezni in zamere, zacelite odnose, ki jih želite ohraniti, in prekinite toksične vezi, začutite sebe v svojih globinah, prepoznajte svoje želje in s pomočjo manifestacije ustvarite pogoje, da zaživite na polno.

Prijave v program Božični manifest so trenutno zaprte. Si želite zagotoviti svoje mesto v programu Božični manifest 2023? Vpišite svoj mail in prvi boste obveščeni o datumu odprtja prijav.

Kako si zmanifestiram čudovito 2024?

Manifestacije, zdravljenja in načrtovanje, opravljeno na pravi dan in zavestni način,
imajo potencirano moč, s tem pa večji in hitrejši učinek.

Božični manifest je program, kjer vsak dan pišemo naša razmišljanja, odločitve ter želje na določeno temo:
najprej prečiščujemo svoje življenje (tematika ženske in moške energije, družine, preteklih odnosov),
nato pa zastavimo cilje za 2024: konkretno in jasno.

Ker pišemo vsak dan na točno določeno tematiko, se stvari mnogo lahkotneje razrešujejo in se želje, ki jih manifestiramo, uresničujejo lažje in hitreje.

Program, prilagojen času, v katerem živimo: za jasno definirane želje, za razreševanje vseh vezi, ki nas ovirajo pri življenju v polnosti. Postavite si jasno vizijo, kako želite živeti in kaj želite dosegati v 2024!

Vsak dan med 21.12. in 12.1. po knjigi Božični manifest aktivno pišemo po vnaprej določenem in preverjenem modelu - za spuščanje praks, ki ne služijo več, in za jasno definiranje uspeha, ciljev in želja na vseh življenjskih področjih.

Prijavljeni na program prejmete predavanja, ki bodo naložena v spletni učilnici, škatlo daril in knjigo Božični manifest 2023 za izvedbo celotnega programa. Skupaj bomo tudi v podporni FB skupini za vsa vprašanja, ki se bodo pojavila tekom pisanja.

Letos prejmete prijavljeni podporne meditacije, dihalne tehnike ter rituale za še večjo pretočnost, izjemno škatlico z darili, z izvajalko programa Katarino Dežman pa bomo imeli tudi eno ZOOM srečanje, kjer bo v živo kanalizirala posebej na vaša vprašanja.

Kako naj vem, ali je Božični manifest zame?

Jasnejši cilji

Čutiš, da se v tvojem življenju dogajajo spremembe in ne vidiš poti naprej oz. želiš bolj jasno definirati, kaj si želiš, kdo si in kam želiš iti?

Uspešna manifestacija

Imaš zelo jasno sliko, kam te kliče življenje in kaj si želiš, ne znaš pa tega zamanifestirati in se ti želje nikakor ne uresničijo?

Harmonija

Bi se rada naučila uravnotežiti vsa področja tvojega življenja, da noben del ob uresničevanju ne trpi - ne posel, zdravje in ne družina?

Ti, bolj zadovoljna in srečna

Čutiš, da je končno prišel zate? Za razcvet, za stik s seboj, za obilje v vseh oblikah?

Najpogostejša vprašanja o Božičnem manifestu

Ne, začnete lahko tudi kasneje, a najkasneje 28. decembra. 

Ne. Manifest bo deloval, tudi če ga ne pišete vsak dan, ker to niti najbrž ni realno. Če se boste vključili v program, vas bomo k pisanju vzpodbujali mi – če pa kdaj zaradi dinamike vaših dni ali pa pretežke teme pisanja ne bo, pa nič hudega. Pišete toliko, kot zmorete. 

Na dan si rezervirajte vsaj 20 min. 2-3 minute boste porabili za ogled dnevnega videa (če se prijavite v program), kakšno minuto za knjigo, preostali čas pa za pisanje. Najprej se vam bo zdelo, da si je težko vzeti vsak dan toliko časa, a boste kmalu spoznali, kako zelo osvobajajoč je lahko ta čas, ki ga namenite samo sebi. 

Ja, precej. Poleg nove izvajalke smo popolnoma prenovili vsebine. Manifest se še vedno piše in teme do novega leta so enake. Po novem letu so tematike dodane, da je manj ponavljanja, model je malce drugačen, vsak dan pa pri pisanju zapišemo tudi poseben informiran stavek. Razlika od prejšnjih let je tudi v tem, da bomo imeli v programu 3 ZOOM srečanja – na enem od njih bo Katarina v živo kanalizirala odgovore na vaša vprašanja. 

Ja, se. Sama knjiga je za osnovno izvedbo Božičnega manifesta povsem dovolj, v njej je zapisano vse, kar je potrebno vedeti.

Večji paket kot zakupite, več dobite pri pisanju podpore z naše strani. Če recimo Manifest pišete prvič, priporočamo, da zakupite program – kjer prejmete tudi videopredavanja, ki vas bodo še dodatno pripravila na čas pisanja, in podporo v zaprti FB skupini, kjer vam bomo na voljo za vsa vaša vprašanja. Predavateljica bo članom programa nudila tudi energijsko podporo ob pisanju.

Če veste, da se boste programa zagotovo udeležili, oddajte prijavo čim prej. Tako boste takoj prejeli vsa predavanja in nasvete, kaj početi do dneva, ko začnemo pisati Božični manifest.

Ne. 🙂 Želja po spremembah in pisanju mora priti iz vsakega posameznika. Lahko pa se prijavite vi in tako v svojem življenju sprostite odnose, ki vas obremenjujejo, spremenite pristop k reševanju izzivov – in s tem morda vzpodbudite partnerja, da se pisanja loti tudi on. 

Na racionalnem nivoju je to morda težje razumljivo. Ampak tako, kot je splošno znano, da solata raste bolje, če jo sejemo na dan za list, in tako kot lasje hitreje rastejo, če jih strižemo na pravo luno, velja tudi za manifestacije: če manifestiramo na pravi dan prave tematike na zavesten način, se nam jih bo uresničilo veliko več ter hitreje. Čas okoli božiča je energijsko zelo močan – za spuščanje starih vzorcev in navad ter manifestiranja tega, kar si želimo. 

Seveda! Program Božični manifest je univerzalen in nima veze s tem, ali ste starš ali ne. Na Veva, spletni šoli za starše, smo prepoznali potencial in nudimo spletni prostor, da se program izvaja. Dostopen je za vse, ki ste odprti za spremembe in želite storiti nekaj zase. 

Kaj o programu Božični manifest pravijo lanske udeleženke?

Božični manifest je res edinstven in čudovit program, ki bi ga priporočala prav vsakemu, ki si želi narediti korak naprej, se ozreti vase, razčistiti kakšne stvari s sabo in si ustvariti lepše življenje. Pa to dejstvo, da se si NO MATTER WHAT vsak dan vzela 15 minut zase (no, tudi sicer si jih vzamem kar veliko, a jih ne izkoristim vedno tako dobro kot sem jih v tem primeru, ko sem pisala manifest). V bistvu mi je kar malo hudo, da se končuje, a mislim, da bom s pisanjem nadaljevala (v obliki dnevnika), saj vidim, koliko mi to lahko da.
Elena Jerman Lesinšek
Odhajam lažja, kot da bi odvrgla nekaj bremena. Ker so stvari napisane, me ne težijo več toliko. S pisanjem sem našla tudi boljši fokus, kaj si želim in česa si ne želim. Zdaj pa zaupam v Vesolje, da se bo sčistilo, kar se še mora in prišlo, kar mi je namenjeno.
Maja Trupi
Leto 2021 je bilo zame polno izzivov, res sem spoznala temne kotičke sebe - KONČNO so prišli na plano! Želim si jih zaceliti, pozdraviti, da se preobrazijo v nekaj, kar me boj podpira... Čeprav je bilo tole pisanje manifesta vse prej kot idealno, pisala sem sem pa tja, kot sem lahko, med potjo, na pol v spanju, med otroško igro (ko sta me moja dva otročička poklicala vsake 2s)...oltarček sem si sicer pripravila ma ob njem sem bila pa enih 5x... vseeno mi je uspelo porabiti skoraj cel zvezek in 3 kemike 😃 Veliko sem spustila, ampak res čutim, da je bilo tisto, kar sem zapisala bistvo. Hvaležna, mirna. Zdaj pa na sprehod v sonce in burjo!
Nika V.