Čas je, da
zaživiš svoje sanje!

Ustvari življenje, ki si ga želiš. Ob pravem času manifestiraj prave stvari ~ in zgodile se ti bodo.

Ali želiš...

večjo hišo, boljšo službo ali več finančne varnosti?

Manj kričanja doma in mirnejše odnose z otroki?

Bolj ljubezniv partnerski odnos, v katerem se slišita, se ljubita in spoštujeta?

Urejene odnose z ožjo in širšo družino in postavljene meje, kjer je to potrebno?

Spustiti vse, česar ne potrebuješ, da narediš prostor novemu?

Končno početi tisto, kar ti daje krila in kar imaš res rada?

Potem se piši letos BOŽIČNI MANIFEST, da v svoje življenje privabiš to, kar si najbolj želiš!

KNJIGA BOŽIČNI MANIFEST
Za samostojno pisanje - samostojno

 

360,00 Dodaj v košarico

50,00 Dodaj v košarico

Božični manifest - IG objavesponzorirano 2023 (9)
MANIFEST V LASTNI REŽIJI
Za samostojno pisanje - z darili za RITUALe

 

360,00 Dodaj v košarico

Če knjigo že imate in želite samo škatlico daril, ob nakupu vnesite kodo RITUALI in škatlico daril za rituale BM boste prejeli po ceni 30€ + poštnina. 

PROGRAM ~ POVRATNIKI
PROGRAM ZA VSE, KI IMATE LANSKO KNJ. MANIFEST '22

Prijava v program NI več mogoča!

 

590,00 Dodaj v košarico

PROGRAM ~ PRVIČ VPISANI
vsi, ki V PROGRAM VSTOPATE PRVIČ

Prijava v program NI več mogoča!

 

Kaj je Božični manifest?

Božični manifest je program manifestiranja vaših želja in opuščanja vsega, kar vam ne služi več. 

Glavni del Božičnega manifesta poteka od 21. decembra do 12. januarja. 

V tem času, med 21.12. in 12.1., vsak dan (oziroma vse tiste dneve, ko to zmorete) pišete svoje misli, občutke, manifestacije na vnaprej v določene teme in na točno določen način. Bistvo pisanja manifesta je, da spuščate in si odpuščate tisto, česar ne želite več v svojem življenju, ter manifestirate tisto, kar si želite. Drugih ne moremo spreminjati, zato ves čas čistimo pred svojim pragom – da lahko v tem času res učinkovito počistimo svojo glavo, misli, čustva in telo ter s tem naredimo prostor za nove izkušnje, občutke, misli, doživetja in vse dobro, ki nam je namenjeno.

Čim večji del decembra poskušamo fizično pospravljati naše bivalne prostore in se znebiti navlake ter vsega, česar ne želimo več v svojem življenju, da bomo od 21. decembra nato lahko spuščali tudi zastale vzorce, jezo, zamere, krivdo in vse tisto, kar nam preprečuje, da bi zaživeli v svoji polni moči. Ko to uspešno odložimo, pride najboljši del: manifestacija vsega tega, kar si v 2024 želimo (postati).

Zakaj manifestirati v času okoli božiča?

(Pred)božični čas je energetsko zelo močan, zato lahko to obdobje izkoristite sebi v prid. Tako kot solato sejemo na dan za list in strižemo lase, ko je luna v levu, tako se tudi manifestacije, opravljene v času okoli božiča, realizirajo mnogo bolj in hitreje. Samo ujeti je treba pravi čas in želje spisati na pravi način.

Razumite, sprejmite in spustite preteklost, stare ljubezni in zamere, zacelite odnose, ki jih želite ohraniti, in prekinite toksične vezi, začutite sebe v svojih globinah, prepoznajte svoje želje in s pomočjo manifestacije ustvarite pogoje, da zaživite na polno.

KNJIGA BOŽIČNI MANIFEST
Za samostojno pisanje - samostojno

 

360,00 Dodaj v košarico

50,00 Dodaj v košarico

MANIFEST V LASTNI REŽIJI
Za samostojno pisanje - z darili za RITUALe

 

360,00 Dodaj v košarico

Če knjigo že imate in želite samo škatlico daril, ob nakupu vnesite kodo RITUALI in škatlico daril za rituale BM boste prejeli po ceni 30€ + poštnina. 

PROGRAM ~ POVRATNIKI
PROGRAM ZA VSE, KI IMATE LANSKO KNJ. MANIFEST '22

Prijava v program NI več mogoča!

 

590,00 Dodaj v košarico

PROGRAM ~ PRVIČ VPISANI
vsi, ki V PROGRAM VSTOPATE PRVIČ

Prijava v program NI več mogoča!

 

Kako si zmanifestiram čudovito 2024?

Manifestacije, zdravljenja in načrtovanje, opravljeno na pravi dan in zavestni način,
imajo potencirano moč, s tem pa večji in hitrejši učinek.

Božični manifest je program, kjer vsak dan pišemo naša razmišljanja, odločitve ter želje na določeno temo:
najprej prečiščujemo svoje življenje (tematika družine, preteklih odnosov),
nato pa zastavimo cilje za 2024: konkretno in jasno.

Ker pišemo vsak dan na točno določeno tematiko, se stvari mnogo lahkotneje razrešujejo in se želje, ki jih manifestiramo, uresničujejo lažje in hitreje. Božični manifest lahko pišete sami s pomočjo knjige, za podporo imate lahko izbrane izdelke, najmočnejšo transformacijsko in manifestacijsko izkušnjo pa boste doživeli, če se vpišete v program in manifestirate v družbi številnih ljudi, pripravljenih na spremembe. Moč skupine je resnično izjemna. Skozi program vas bomo dnevno vodili, usmerjali, in tudi energijsko podpirali.

Program, prilagojen času, v katerem živimo: za jasno definirane želje, za razreševanje vseh vezi, ki nas ovirajo pri življenju v polnosti. Postavite si jasno vizijo, kako želite živeti in kaj želite dosegati v 2024!

Vsak dan med 21.12. in 12.1. po knjigi Božični manifest aktivno pišemo po vnaprej določenem in preverjenem modelu - za spuščanje praks, ki ne služijo več, in za jasno definiranje uspeha, ciljev in želja na vseh življenjskih področjih.

Prijavljeni na program prejmete predavanja, ki bodo naložena v spletni učilnici, škatlo daril in knjigo Božični manifest za izvedbo celotnega programa. Skupaj bomo tudi v podporni FB skupini za vsa vprašanja, ki se bodo pojavila tekom pisanja.

Letos prejmete prijavljeni v program podporne rituale za še večjo pretočnost, izjemno škatlico z darili, bonus ZOOM s Tino Simčič (Urejen dom veselja) ter 2 bonus ZOOMa s Katarino Dežman. V programu boste prejeli tudi poglobljena vprašanja (če pišete Manifest že dlje časa) ter Božični manifest za otroke!

Kako naj vem, ali je Božični manifest zame?

Jasnejši cilji

Čutiš, da se v tvojem življenju dogajajo spremembe in ne vidiš poti naprej oz. želiš bolj jasno definirati, kaj si želiš, kdo si in kam želiš iti?

Uspešna manifestacija

Imaš zelo jasno sliko, kam te kliče življenje in kaj si želiš, ne znaš pa tega zamanifestirati in se ti želje nikakor ne uresničijo?

Harmonija

Bi se rada naučila uravnotežiti vsa področja tvojega življenja, da noben del ob uresničevanju ne trpi - ne posel, zdravje in ne družina?

Ti, bolj zadovoljna in srečna

Čutiš, da je končno prišel zate? Za razcvet, za stik s seboj, za obilje v vseh oblikah?

Če si vsaj na eno vprašanje odgovoril_a z DA, potem je Božični manifest tisti program, ki ti bo pomagal uresničiti svoje sanje! 

Najpogostejša vprašanja o Božičnem manifestu

Božični manifest je program, s katerim si boš zmanifestirala svoje želje – čisto zares. Po vsem svetu je znano, da je čas okoli božiča izjemno energijsko močan. Mi ti pomagamo potenciale teh svetih dni okoli novega leta res maksimalno izkoristiti. BM torej pišeš – od 21. decembra do 12. januarja, vsak dan. In deluje. Preverjetno na tisoče in tisoče udeležencih. 

Na racionalnem nivoju je to morda težje razumljivo. Ampak tako, kot je splošno znano, da solata raste bolje, če jo sejemo na dan za list, in tako kot lasje hitreje rastejo, če jih strižemo na pravo luno, velja tudi za manifestacije: če manifestiramo na pravi dan prave tematike na zavesten način, se nam jih bo uresničilo veliko več ter hitreje. Čas okoli božiča je energijsko zelo močan – za spuščanje starih vzorcev in navad ter manifestiranja tega, kar si želimo. 

Na dan si rezervirajte vsaj 20 min. 2-3 minute boste porabili za ogled dnevnega videa (če se prijavite v program), kakšno minuto za knjigo, preostali čas pa za pisanje. Najprej se vam bo zdelo, da si je težko vzeti vsak dan toliko časa, a boste kmalu spoznali, kako zelo osvobajajoč je lahko ta čas, ki ga namenite samo sebi. 

Seveda! Program Božični manifest je univerzalen in nima veze s tem, ali ste starš ali ne. Na Veva, spletni šoli za starše, smo prepoznali potencial in nudimo spletni prostor, da se program izvaja. Dostopen je za vse, ki ste odprti za spremembe in želite storiti nekaj zase. 

Ne. 🙂 Želja po spremembah in pisanju mora priti iz vsakega posameznika. Lahko pa se prijavite vi in tako v svojem življenju sprostite odnose, ki vas obremenjujejo, spremenite pristop k reševanju izzivov – in s tem morda vzpodbudite partnerja, da se pisanja loti tudi on. Knjigo, ki jo prejmete, lahko uporabljata oba, boste pa lahko tisti, ki se vpišete v program, po ugodni ceni dokupili tudi osebno kanalizirano sporočilo za partnerja, če bo to želel. 

Ne. Manifest bo deloval, tudi če ga ne pišete vsak dan, ker to niti najbrž ni realno. Če se boste vključili v program, vas bomo k pisanju vzpodbujali mi – če pa kdaj zaradi dinamike vaših dni ali pa pretežke teme pisanja ne bo, pa nič hudega. Pišete toliko, kot zmorete. 

Ne, začnete lahko tudi kasneje, a najkasneje 28. decembra. 

Knjiga in sistem pisanja sta enaka kot lani. Vam pa močno priporočamo, da se nam pridružite kot povratnik in greste z nami še enkrat čez program, saj smo mu dodali več podpore v decembru za konkretno čiščenje na fizičnem nivoju (tudi z delavnico s Tino Simčič – Urejen dom veselja), 2 ZOOM delavnici s Katarino, poglobljena vprašanja za tiste, ki BM pišete že več let, ter poseben Božični manifest za otroke nad 6 let! 

Ja, se. Sama knjiga je za osnovno izvedbo Božičnega manifesta povsem dovolj, v njej je zapisano vse, kar je potrebno vedeti.

Večji paket kot zakupite, več dobite pri pisanju podpore z naše strani. Če recimo Manifest pišete prvič, priporočamo, da zakupite program – kjer prejmete tudi videopredavanja, ki vas bodo še dodatno pripravila na čas pisanja, in podporo v zaprti FB skupini, kjer vam bomo na voljo za vsa vaša vprašanja. Predavateljica bo članom programa nudila tudi energijsko podporo ob pisanju.

Če veste, da se boste programa zagotovo udeležili, oddajte prijavo čim prej. Tako boste takoj prejeli vsa predavanja in nasvete, kaj početi do dneva, ko začnemo pisati Božični manifest. Prijavljeni v program do 10.12. prejmete tudi darilo: osebno kanalizirano sporočilo! 

Kaj o programu Božični manifest pravijo udeleženke preteklih let?

Božični manifest je res edinstven in čudovit program, ki bi ga priporočala prav vsakemu, ki si želi narediti korak naprej, se ozreti vase, razčistiti kakšne stvari s sabo in si ustvariti lepše življenje. Pa to dejstvo, da se si NO MATTER WHAT vsak dan vzela 15 minut zase (no, tudi sicer si jih vzamem kar veliko, a jih ne izkoristim vedno tako dobro kot sem jih v tem primeru, ko sem pisala manifest). V bistvu mi je kar malo hudo, da se končuje, a mislim, da bom s pisanjem nadaljevala (v obliki dnevnika), saj vidim, koliko mi to lahko da.
Elena Jerman Lesinšek
Odhajam lažja, kot da bi odvrgla nekaj bremena. Ker so stvari napisane, me ne težijo več toliko. S pisanjem sem našla tudi boljši fokus, kaj si želim in česa si ne želim. Zdaj pa zaupam v Vesolje, da se bo sčistilo, kar se še mora in prišlo, kar mi je namenjeno.
Maja Trupi
Leto 2021 je bilo zame polno izzivov, res sem spoznala temne kotičke sebe - KONČNO so prišli na plano! Želim si jih zaceliti, pozdraviti, da se preobrazijo v nekaj, kar me boj podpira... Čeprav je bilo tole pisanje manifesta vse prej kot idealno, pisala sem sem pa tja, kot sem lahko, med potjo, na pol v spanju, med otroško igro (ko sta me moja dva otročička poklicala vsake 2s)...oltarček sem si sicer pripravila ma ob njem sem bila pa enih 5x... vseeno mi je uspelo porabiti skoraj cel zvezek in 3 kemike 😃 Veliko sem spustila, ampak res čutim, da je bilo tisto, kar sem zapisala bistvo. Hvaležna, mirna. Zdaj pa na sprehod v sonce in burjo!
Nika V.
KNJIGA BOŽIČNI MANIFEST
Za samostojno pisanje - samostojno

 

360,00 Dodaj v košarico

50,00 Dodaj v košarico

MANIFEST V LASTNI REŽIJI
Za samostojno pisanje - z darili za RITUALe

 

360,00 Dodaj v košarico

Če knjigo že imate in želite samo škatlico daril, ob nakupu vnesite kodo RITUALI in škatlico daril za rituale BM boste prejeli po ceni 30€ + poštnina. 

PROGRAM ~ POVRATNIKI
PROGRAM ZA VSE, KI IMATE LANSKO KNJ. MANIFEST '22

Prijava v program NI več mogoča!

 

590,00 Dodaj v košarico

PROGRAM ~ PRVIČ VPISANI
vsi, ki V PROGRAM VSTOPATE PRVIČ

Prijava v program NI več mogoča!