Vprašanja & odgovori

Več informacij o naših predavanjih.

Del predavanj je namenjen parom v pričakovanju (priprava na porod in dojenje), del pa staršem za reševanje izzivov v vzgoji, zdravju in odnosih.

Predavanja potekajo preko spleta. Po prijavi boste na vašo e-pošto prejeli račun. Ko prejmemo prijavnino, vam bomo po e-pošti poslali povezavo s prijavnimi podatki za sodelovanje na predavanju. Pred predavanjem boste prejeli tudi opomnik. Predavanja so na voljo 30 dni, povzetke pa dobite v trajno last.

Veva akademija je članski program. Za ceni 269€ dostopate do vseh naših predavanj in dobite dostop do Veva učilnice – kjer vsi predavatelji redno odgovarjamo na vsa vajina vprašanja. Dodatno je v Akademijo vključenih 6 predavanj, ki jih v rednem programu ni, in program za partnersko rast, ki ga vodi zakonska terapevtka. Več tukaj.

Vsako novo predavanje se odklene zvečer, a je na voljo še 30 dni in spremljate ga lahko kadarkoli in kolikor krat želite. Prednost spletne šole za starše je ravno to, da vam lahko omogočimo daljši dostop do posnetkov in gledanje takrat, ko si lahko vzamete čas.

Praviloma vsaka institucija organizira svoja izobraževanja, ki so predvidena v nosečnosti. Predavanja spletne šole za starše tako zaenkrat še ne morejo nadomestiti šol za starše v porodnišnici s formalne plati. So pa vsebinsko zastavljena tako, da pare na porod in poporodno obdobje pripravimo celovito, pri čemer zagotavljamo, da dobite pri nas vse osnovne ključne informacije, hkrati pa tudi poglobitev v aktualne teme, na katere pogledamo s širšega zornega kota. Tako bi lahko rekli, da so online predavanja ne samo nadomestilo, temveč na določenih točkah celo vsebinski presežek klasične šole za starše.

Ne. Zaenkrat je za udeležbo na predavanjih spletne šole za starše potrebna lastna investicija, ki pa se hitro povrne z veliko znanja, ki ga pridobite pri nas, posledično pa tudi odločnostjo in zaupanjem vase, kar sta ključna pogoja za lep porod, mirno poporodno obdobje in starševstvo.