Vprašanja & odgovori

Več informacij o naših predavanjih.

Del predavanj je namenjen parom v pričakovanju (priprava na porod in dojenje), del pa staršem za reševanje izzivov v vzgoji, zdravju in odnosih. Naša predavanja so za starše, ki želijo vedeti več in se bolje pripraviti na starševstvo.

Predavanja potekajo preko spleta. Po prijavi boste na vašo e-pošto prejeli račun. Ko prejmemo prijavnino, vam bomo po e-pošti poslali povezavo s prijavnimi podatki za našo spletno učilnico (ucilnica.veva.si). Ob plačilu s paypalom je dostop omogočen samodejno takoj. Predavanja so na voljo 30 dni (razen programov, kjer je navedeno drugače).

Veva akademija je članski program. Za ceno 360€ dostopate do vseh naših predavanj in dobite dostop do zaprte FB skupine Veva učilnice – kjer vsi predavatelji redno odgovarjamo na vsa vajina vprašanja. Dodatno je v Akademijo vključenih nekaj bonus predavanj, ki jih v rednem programu ni, in program za partnersko rast, ki ga vodi zakonska terapevtka. Več tukaj.

Vsa naša predavanja so dostopna 30 dni, zato ne skrbite, spremljate ga lahko kadarkoli in kolikor krat želite. Prednost spletne šole za starše je ravno to, da vam lahko omogočimo daljši dostop do posnetkov in gledanje takrat, ko si lahko vzamete čas.

Ne. Praviloma vsaka institucija organizira svoja izobraževanja, ki so predvidena v nosečnosti. Predavanja spletne šole za starše tako zaenkrat še ne morejo nadomestiti šol za starše v porodnišnici s formalne plati. So pa vsebinsko zastavljena tako, da pare na porod in poporodno obdobje pripravimo celovito, pri čemer zagotavljamo, da dobite pri nas vse osnovne ključne informacije, hkrati pa tudi poglobitev v aktualne teme, na katere pogledamo s širšega zornega kota. Tako bi lahko rekli, da so online predavanja ne samo nadomestilo, temveč na določenih točkah celo vsebinski presežek klasične šole za starše.

Ne. Zaenkrat je za udeležbo na predavanjih spletne šole za starše potrebna lastna investicija, ki pa se hitro povrne z veliko znanja, ki ga pridobite pri nas, posledično pa tudi odločnostjo in zaupanjem vase, kar sta ključna pogoja za lep porod, mirno poporodno obdobje in starševstvo.

Ob prejemu plačila prejmete online vsebine, ki ste jih zakupili. Dolžina dostopa je odvisna od produkta, pri vsakem je zapisano (od 30 dni do neomejenega dostopa). Kupec ima pravico do odstopa od naročila, če to sporoči v roku 14 dni in če se v tem času prenos oz pretakanje še ni začelo. Z začetkom ogleda izgubite pravico do odstopa od naročila.