Članski program spletne šole veva.si: neomejen dostop do vseh predavanj in podpora strokovnjakov za rast celotne družine.

VSE, KAR MORATA VEDETI O SVOJEM DOJENČKU ali MALČKU –  NA ENEM MESTU.

Vpis trenutno ni možen. Prijave bomo zopet odprli spomladi 2021.

Odgovori na vsa vajina vprašanja

o vzgoji, zdravju, spanju, prehrani in odnosih.

Neomejen dostop do vseh predavanj za pol leta

in podpora strokovnjakov,

da bosta postala starša,

kot sta si vedno želela biti.

Jesenska Akademija: 15. oktober 2020 – 15. april 2021

Znanje za vso družino.

Jaz bi Veva akademijo priporočila res res čisto vsem staršem (ali bodočim staršem), saj v tem programu dobiš res toliko znanja, kot ti ga nobena šola ne more dati, in to na ogromno različnih področjih! Dejstvo, da nas vsi predavatelji spremljajo pol leta in da lahko postavljamo vprašanja v neomejenih količinah, dostopamo do predavanj neomejeno časa, to je res nekaj izjemnega. Hvala vam za priložnost in hvala, da sem lahko postala del prve Veva akademije!
Vsakemu paru, nosečnici, staršu, ki bi se rad izobrazil na področju vzgoje, odnosev, prehrane … bi iz srca toplo priporočila Veva akademijo! Dejstvo, da Veva akademija stane (sedaj) le 369€, je fascinantno. Kopica znanja, kvalitetnega in kakovostnega, podpore, spodbude, pomoči, vsega, kar Veva akademija nudi, krepko presega to številko! Verjamem, da marsikateri starš ob tej številki globoko vdihne, vendar ko enkrat izkusiš, kaj vse Veva akademija nudi, se ti 369€ zdi zanemarljivo malo v primerjavi s tem, kaj vse dobiš. Tu predavajo odlične predavateljice, strokovno podkovane, izobražene, SRČNE! Tukaj se krepijo vsi stebri družine, tukaj je ogromno znanja in podpore, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, POL LETA! In ja, res, ko enkrat vidiš, kaj vse dobiš za samo 369€, se ti zdi, da bi plačal 5x več, samo da si res lahko del tega in da res lahko rasteš na vseh področjih, tako kot starš, partner, gospodinja in še in še.