Pranamat eco in okrevanje po porodu

Postati mama je čudovita izkušnja, a prinaša tudi številne izzive, še posebej v prvih mesecih po porodu in še bolj, če ste prvič postali mamica. Veva ekipa že 7 let gradi skupnost strokovnjakov in staršev, ki vama z znanjem in kvalitetnimi izdelki olajšamo starševstvo.

Uredništvo Veva, spletna šola za starše

Vsi vemo, da poleg neprecenljivega veselja ob novorojenčku pride tudi utrujenost, pomanjkanje spanja, poporodne bolečine, bolečine med dojenjem, preobremenjenost, stres in izčrpanost. V tem obdobju potrebujete vse možne zaveznike (pomoč partnerja, družine, prijateljev), ki vam lahko olajšajo prehod v novo vlogo in izboljšajo vaše počutje. Pranamat ECO je eden izmed teh zaveznikov. Veva ekipa je blazino Pranamat testirala dve leti in na podlagi rezultatov lahko le to iskreno priporočamo.

Pranamat izboljša kakovost spanja

Ena največjih sprememb, ki jo prinese materinstvo, je moten spanec; natančneje veliko manj spanca in pogosto prekinjen spanec. Pranamat ECO vam lahko pomaga izboljšati kakovost spanja, kar je ključnega pomena za vaše okrevanje in dobro počutje v prvih mesecih po porodu. Kakovosten spanec je temelj za regeneracijo telesa in notranjih organov, kar se vedno dogaja ponoči. Najpogosteje je mama tista, ki ponoči hrani otroka, ga previja in uspava nazaj. Pranamat ECO vam bo pri skrajšanem spancu pomagal, da bo le ta globlji in kakovostnejši, zato bo vaša regeneracija hitrejša. Spodbuja namreč globlji in bolj sproščujoč spanec, zato boste tudi čez dan bolj spočite.

Lajšanje bolečin in mišične napetosti med dojenjem

Nosečnost in porod pogosto privedeta do bolečin v hrbtenici in sklepih, predvsem zaradi dodatne teže in obremenitve že v nosečnosti in nato tudi med dojenjem. Dojenje je naravno ampak pogosto prinaša veliko izzivov in stresa, ki se akumulira v vašem telesu in je lahko vzrok za manj mleka. Pranamat ECO učinkovito zmanjšuje bolečine in mišično napetost, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju in boljši fizični formi telesa. zaradi zmanjšanja stresa učinkuje kot dodaten stimulator za nastajanje mleka. Sproščena in spočita mama bo imela veliko več mleka. Pranamat ECO bo sprostil napetosti v mišicah rok in vratu zaradi sedenja med dojenjem ali nenaravnega položaja ležanja med dojenje ter ledvene in hrbtne mišice zaradi nošenja otroka. In najlepše je, da lahko blazino Pranamat ECO uporabite doma in to kar med dojenjem.

Povečanje prekrvavitve in regeneracija

Izboljšana prekrvavitev je ključna za regeneracijo tkiv in hitrejše celjenje po porodu. Telo je v času nosečnosti doživelo velike spremembe, zato je po porodu čas, da pocartamo tudi sebe. Pranamat ECO s svojo inovativno zasnovo spodbuja prekrvavitev, kar pospešuje regenerativne procese v telesu. To pomeni, da se boste hitreje počutili bolje in imeli več energije za vsakodnevne naloge. Pranamat ECO je prejel tudi prestižno nagrado za ekologijo in trajnostni razvoj, saj je Izdelan je visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov in ima certifikatm OEKO-TEX, ter 5-letno garancijo in 30-dnevno preizkusno obdobje. Preizkusite ga lahko v svojem domu.

Lajšanje stresa

Stres je pogost spremljevalec materinstva, ki lahko negativno vpliva na vaše zdravje in dobro počutje. Ali se moj dojenček dovolj doji? Ali imam dovolj mleka? Kaj če je lačen? Kako bom vedela, da je sit? Vse to so najpogostejše skrbi, ki povzročajo stres novorojenim staršem. Pranamat ECO pomaga pri lajšanju stresa, kar prispeva k boljšemu splošnemu zdravju in večji sproščenosti. To vam omogoča, da se lažje osredotočite na skrb za vašega dojenčka ali malčka in uživate v vsakem trenutku materinstva. Že 15 minut na dan ležanja na Pranamat ECO bo naredilo bistveno razliko. Redna uporaba blazine bo izboljšala kakovost vašega življenja. Realno je, da ženska po porodu za nekaj časa izgubi sebe kot žensko. Teh 15 minutna dan naj bo zato samo vaših, da pocartate žensko v sebi.

Pranamat ECO in malček? Seveda!

Blazino Pranamat ECO lahko uporabljate tudi med igro z vašim malčkom in jo med odraščanjem vključite v aktivno igro. Koristila bo razvoj stopalnega loka, krepila bo otrokov center v času njegovega hitrega razvoja in tudi njemu omogočala lažje in boljše spanje.

Pranamat ECO je več kot le pripomoček za lajšanje bolečin – je vaš zaveznik v prvih mesecih materinstva, ki vam pomaga ohranjati zdravje, dobro počutje in notranji mir. Ker s tem kako poskrbimo zase učimo tudi otroka, da je skrb za naše fizično in mentalno zdravje pomembno.

Veva ima za vas popust na Pranamat!

Posebna akcija v mesecu juniju vam prinese do 30% popusta na komplete ter brezplačno dostavo. Uporabite kodo MARINA (ker je Marina testirala Pranamat po tretjem porodu in sedaj že dve leti). Sproščenost in globok občutek regeneracije ter več energije je zdaj res na dosegu roke in vašega doma. Svojo blazino Pranamat ECO naročiš tukaj.

Hvala Ti. Da z znanjem spreminjaš svet naših otrok.

NAJ STEČE POLNO DOJENJE

Kako do polnega dojenja – v teoriji in praksi. S konkretnimi odgovori na vajine izzive in vprašanja.

NAJBOLJŠE PREDAVANJE O SPANJU DOJENČKOV

Za dobro spanje otrok - brez izjokavanja in z družini prijaznimi metodami.

VSA NAŠA PREDAVANJA V AKADEMIJI

Paket vseh naših predavanj - da bo starševstvo lažje, vajin otrok pa bo imel trdne temelje za vso življenje.